Here Comes a New Challenger: Aina Montserrat!

Aquesta entrada s’hauria d’haver escrit fa 38 dies. A casi ningú que llegeix aquest blog li sorprendrà per tant que ja siguem tres a casa :).

Els que me teniu al twitter i al facebook heu anat seguint les aventures de la nina amb horaris nocturns que lluita contra els criminals de Vienna City i el seu acompanyant: BatAina i BatPapa. Els que no, haureu de tenir paciència: si ja escrivíem poc sense una personeta que reclamàs a cada instant la nostra atenció, ja us podeu imaginar com aniran les coses a partir d’ara :). De tota manera, aquest blog va d’aventures i les aventures de BatAina no han fet més que començar!

fight!!

2 respostes a «Here Comes a New Challenger: Aina Montserrat!»

  1. A mi m’agrada poder-les llegir al bloc i també seguir-les de ben a prop.
    Paciència que aquesta fase nocturna no crec que duri per sempre 🙂
    Signat,
    La tieta vienesa Raquel 🙂

  2. Seguirem les vostres aventures, en directe, en diferit, a Facebook, a Twitter, al blog, per telèfon, per mail o per senyals de fum. El que realment importa és aquesta meravellosa nova manera de veure la vida, la lluita amb els malfactors o les descobertes en una altra escala.
    La tia Maria, que contribuirà amb un perfecte accent felanitxer (com a mínim) als primers anys de desenvolupament cognitiu… hihihihhihihi. Estrigassons!!!!

Els comentaris estan tancats.