Ains, quantes coses dolentes s’aprenen a internet!
Agafau una llesca de pa i torrau-la una miqueta. Posau-hi mantequilla (que quedi ben fosa), sucre (millor sucre amb vainilla, si en trobau ) i canyella.
Llestos!
Us faria una foto de la meva torrija exprés, però no hi he estat a temps, me l’he menjada en un nanosegon!
Qué rico. Que tengan una buena semana.
Uf, com una cosa tan senzilla pot ser tan i tan bona :-)! Vinga a engreixar més!
Marcela, ¿¿lo has probado??
Raquel, hem tenir una capa protectora de xulla (http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=xulla&operEntrada=0) per superar aquest hivern tan fred!
Per favor!
Hauríem de ser il·legals aquestes coses. Per cert estic a règim… si, un altre vegada.
Jo tampoc vaig ser a temps a fer fotos al dinar d’aniversari, però tot boníssim hehe