El Sobre Misteriós

Avui quan na Mercè i jo tornàvem a casa hem trobat dos sobres al nostre correu. Cada uns dels sobres tenien el nostre nom i adreça perfectament escrit i res més: Cap remitent, cap logotip al sobre i cap segell.

S’ha de reconèixer que el que ha enviat la carta sap com crear expectatives a la gent. A l’ascensor, na Mercè i jo hem fet una carrera d’obrir sobres, desgraciadament he guanyat jo:

La carta

Demagògia a part… Essent objectiu… Sempre he respectat…. Ho sento, no puc. Ja trobava jo que aquest canvi sobtat de temperatura no era normal.

L’Excel·lentíssim Sr. Don Ansar no ens hi tendra com assistents. No és que no ens interessi saber si el seu anglès ha millorat, però jo m’estim més estar amb la meva fillola a Mallorca el dia del seu aniversari i na Mercè ja te plans per aquest dissabte.

6 respostes a «El Sobre Misteriós»

  1. Que fort, l’Aznar a Viena! Quin xoc més extravagant! No sé si us havíeu fixat, però quan arriben les paperetes de les votacions a casa, les del PP són les úniques que no vénen identificades al sobre. Jo, com que ja ho sé, les llenço a les escombraries directament, però és clarament una estratègia perquè obris la carta… Seran “xusquerus”!
    Molt interessants els plans que té la Mercè. A veure si ens en fa un resum.
    Abraçades a tots dos!

  2. Ui! Quin chuttu! No em tornaré a queixar mai més de que només rebo factures. Les factures em fan menos por 😉

  3. @Raquel, Altre cosa no tendran el del PP, però un bon assessor d’imatge si. Encara que no m’agradin, sempre he pensat que són els que tenen el millors dissenys als cartells electorals. Desgraciadament hi ha gent nomes es fitxa en això a l’hora d’anar a votar.

    @Marona, El chuttu hauria pogut ser més gran si hi haguessin afegit una fotografia com aquesta.

Els comentaris estan tancats.