Lange Nacht der Museen

Com ja us ha dit na Mercè, aquest cap de setmana hem anat a molts de museus.  Això no se deu a que de sobte ens hagi pegat la febre de la cultura -na Mercè i jo ja som prou (es)culturals- sinó perquè dissabte era la Lange Nacht der Museen (la nit llarga dels museus).

La Lange Nacht der Museen es fa anualment a Viena i és una nit en termes vienesos, de les 6 de l’horabaixa a l’1 de la matinada,  on et pots comprar un bonomuseu per visitar quasi 100 museus de la ciutat de Viena.

Ens fa  vergonya dir que, en quatre anys que fa que vivim a Viena, aquest és el primer cop que hi anam. Hem de donar les gràcies a n’Elena, una espanyola que hem conegut aquest any, que va tenir la iniciativa i ens va fer  aixecar del sofà  un dissabte vespre. També va ser ella qui ens va suggerir que evitàssim museus grans per no trobar-nos aglomeracions.

Varem anar a 7 museus/exposicions:

Museu de la sabata

Ensenyat als nins com es treballa la pell.

On ensenyaven als nins com es treballa la pell

Sabates de fantasia

i hi havia sabates de tot tipus

Exposició  de pepes i óssos de peluix

On vàrem veure

American Beauty Barbie Remix

un American Beauty a lo Barbie,

Teddy Bearnedict

Un ós de peluix del Papa,

Baby Backup

i un servei per fer reproduccions del teu nadó nounat…

Museu dels capells (a.k.a. barrets)

Guapa!!!

Museu de la fotografia

Encenedor espia

Amb una exposició de càmeres espia

També varem anar  al museu del papir (on no vaig gosar usar la càmera),  una exposició de xocolata (a la que vàrem fer tard per menjar xocolata 🙁 ) i un planetari on no ens deixaren fer fotos (es veu que ara els estels tenen copyright).

Algú s’apunta a venir-hi l’any que ve?

4 respostes a «Lange Nacht der Museen»

  1. Jo, no cal que ho digui, ja m’he quedat amb les ganes d’anar-hi enguany; per tant, l’any que ve no hi vull fallar!

    P.S. = Per cert, avui he signat la carta de comiat a la feina…

  2. Haha, està bé la pàgina aquesta del Billa, molt més sofisticada que el Carrefour o l’Eroski hahaha… Un altre motiu més per marxar. Gràcies, Jaume! 🙂

Els comentaris estan tancats.