Vessa

Vessa: f. [LC] Peresa

1 f. [LC] Repugnància al treball, a l’acció.
2 f. [LC]Lentitud a obrar.

Diccionari de la llengua catalana. Institut d’Estudis Catalans.

Cada vegada que faig un cop d’ull a la llista de coses per escriure al blog, aquesta creix. Llavors, els dits perden força sobre un teclat, que es nega a escriure les paraules que el meu cervell ha pensat amb no gaire cura. Na Mercè li diu crisis creativa, jo li dic vessa.

El meu TODO blogosfèric està ple de coses insignificants i absurdes. Coses que, ben segur, serien les darreres triades pels capitans als equips de futbol a classe d’educació física. Gracies a Déu, mai he estat capità a les classes d’educació física. Així us podré explicar que:

a la tornada del nostre viatge a Nova Zelanda, ens varem trobar aquest cartell a la sala d’espera de l’aeroport de Los Angeles.

Aeroport de Los Angeles
“Avis: Aquesta zona conté productes químics que, segons l’estat de Califòrnia, poden causar càncer i defectes de naixement o altres danys reproductius.

a una església vienesa varem trobar un cartell d’allò més geek, digne de la meva galeria de fe friki.

PrayStation
Amb jocs com: Final Dinnersy, Faith Fighter i Contra Evolution Pope.

vaig anar a Barcelona a fer coses màgiques amb 1494 persones més.

Grand Prix de Magic a Barcelona
Soc friki, què passa!?

vaig trobar un sobre de sucre sionista a un cafè de Barcelona.

Sembla que la solució és el judaisme
deu ser kósher?

De totes maneres la vessa nomes ataca quan em pos davant l’ordinador. Com ja us hem explicat, Viena es posa preciosa amb el bon temps i na Mercè i jo ho estam aprofitant. Jo vaig per tot amb la meva bicicleta nova i na Mercè me du per la ciutat a conèixer cafès nous:

Café Latte, mmmmmmm....

5 respostes a «Vessa»

 1. Una bicicleta nova!

  (…no, no m’he quedat només amb això, ha estat una exclamació que m’ha sortit així, espontàniament… 20 dies…)

 2. Jaume,
  No et perdono que no m’avisessis amb temps que venies a Barcelona! (hehe… la propera no t’escapes). I, osti, sí que ets freakie, sí. No acabo d’entendre això de les cartes aquestes.
  Que gaudiu molt de Vienna! Em feu una enveja!

 3. @Maria, Ja, Ich habe ein neues Fahrrad. Und Wien ist Fahrradfreundlich(bonito palabro ;)).

  @Raquel, Jo tampoc m’ho perdon :(. Sa veritat és que el viatge va ser just després d’un mal moment i el meu cap no donava per més :(.
  Friki ho he estat tota la vida ;). Aquest torneig, però, era una especie de comiat d’una part d’aquest frikisme.Per a jugar a aquest joc bé, fa falta molta preparació i ara el meu temps s’ha de començar a dedicar a coses més útils.
  Si torn passar per Barcelona avisaré amb temps, ho jur!!!

Els comentaris estan tancats.