Sol, Solet

A la fi la bolla brillant del cel ha fet la seva aparició! Com enyorava que l’energia alliberada per les reaccions termonuclears que converteixen l’hidrogen en heli me pegàs a la cara!

El bon temps va arribar dimarts, després d’un diumenge penós i d’un dilluns amb massa cara de dilluns. Dissabte, però, ja havíem tengut un avís de que el bon temps estava arribant. Com avui, la bolla brillant del cel fusionava hidrogen que feia goig i nosaltres, que per algunes coses ja som mig vienesos, vam fer el que es fa a Viena quan fa sol: gaudir-ho!

Ens varem trobar els carrers i el parcs plens. Els carrers de turistes amb massa roba d’abric i els parcs d’austríacs tirats a la gespa en camisetes d’estiu (o sense camiseta).  Vam sortir amb la intenció de fer un passeig curt, però el Sol ens va convidar a no tornar a casa i vam passar a fora gairebé tot lo dia.

La ciutat pareixia voler viure tot el que li havien negat a l’hivern. Vam passejar pels mercats de pasqua, vam gaudir dels colors de l’actuació d’un grup de carnaval colombià que ballava davant el Rathause, vam manifestar-nos una estona per que el rics, i no les nostres impostos, paguin la crisis que ells mateixos han causat i, per descomptat, vam fer fotos!

Gent al Parc

Gent tirada a la gespa

Mercat de pasqua

Mercat de pasqua, aquí venien un ou!

Pomes amb xocolata!!!

Maleit regim!

Conill al mercat de pasqua

Conill al mercat. No se quina relació hi ha entre el conills, els ous i la pasqua…

Carnaval de Barranquilla

Carnaval de Barranquilla, nananananana, Carnaval de Barranquilla…

Feis l'amor no doblers!

A alguns els hi vendria molt bé fer-ne cas!

Els rics han de pagar.

(Els rics han de pagar)

Esper que es refeixi a la crisi i no a la camioneta

A veure si el G-20 també veu la llum!

4 respostes a «Sol, Solet»

 1. És curiós que el lema de les manifestacions contra la gestió que s’està fent de la crisi i perquè les mesures que es prenguin no afectin drets socials aquí també és “Que la crisi la paguin els rics”. Pot semblar naïf i ingènua, però és una veritat com un temple. I no sé si de moment s’estan acomplint els nostres demandes. Haurem d’anar a més manis arreu del món.
  Per cert, d’on és la primera foto que has posat? Quines ganes de seure en aquesta gespa que m’han entrat!
  Schönes Wochenende!

 2. Viena assolellada.

  No tornaré per Pasqua. El schön Viener em posa cinquanta-mil excuses que no es creu ni ell, però poc m’importa perquè ICH BIN SEHR ZUFRIEDEN! Sí tornaré al juliol… i fixau-vos com estic, que m’estic plantejant seriosament fer quatre setmanes! Ja ho he mirat, si començ el curs el 6, puc fer fins a final de mes 🙂 i després partir cap a Hawaii 🙂 i a ca nostra no s’ho creuran quan els ho digui 🙂

  Ahir a la nit, sopar amb companys del viatge. Buf, sense paraules. Viena i més, no sé si m’enteneu. M’acab d’aixecar del llit…

  Besades a tots dos!

 3. No trob el vostre mail, si me contestau al meu vos enviaré ses fotos de na Marina que na néixer dia 9 de març, per es cumple de na Toti. Ses fotos son molt xules i lo des conill a nes mercat es perque representa el conillet de pasqua.

 4. Estimats amics vienesos…
  Tu!!! que me feis molta enveja estant per on estau, que tot verdet i amb sol… però lo que realment m’ha fet enveja, no és el conill peludet, no! sinó aquella bolla rara de xocolata amb laquesitos roses i un pal blanc que no se que era (una espelma? una cullera, un pal de sucre…)
  Res com si a Mallorca no tenguessim xocolata, però ne fi com bé diu na Mercè, aquest malaït règim…

Els comentaris estan tancats.