Aprofitant la primavera

A Viena quan arriba el bon temps és recomanable aprofitar per cercar nous llocs. D’aquesta manera a l’hivern tendrem tota una llista d’indrets coneguts i no ens congelarem (al manco no tant) cercant-los. Alguns vienesos experts quan fa molt de fred són capaços, fins i tot,  de teletransportar-se directament a qualsevol lloc d’aquesta llista. Com explicaríeu sinó què, encara que al carrer no hi ha ningú, als cafès mai trobem lloc per seure?

Aquest cap de setmana ha arribat, teòricament, la primavera i tornant de la meva classe d’alemany he aprofitat per cercar punts nous pel proper hivern.

He trobat:

100_1194

Un lloc perfecte per dur a passejar el ca (ca que, per cert, no tenim). Segur que aquí hi van molts de cans.

100_1188

Sales per a concerts de grups locals (Les estrelles de Gute Laune tv )…

100_1200

… i de grups internacionals (Ai quent lif güiz or güizaut ju…).

Pensa globalment, actua localment

Un lloc més que adequat per a fer una manifestació (pensa globalment, actua localment a domicili).

Galeria d'art

Una galeria d’art (Banksy‘s way).

S'ha d'aprofitar ara que esta de moda dur els calçotets per defora

I, finalment, un lloc on canviar-me de roba quan la meva supeoïda senti que algú em necessita (s’ha d’aprofitar ara que està de moda dur els calçotets per defora).

Crec que ja me puc donar per satisfet, no?

6 respostes a «Aprofitant la primavera»

 1. Cada vegada que sent/veig alguna cosa sobre Viena, se’m posen tots els sentits en alerta… clar que és fàcil entrant aquí, hehehe…

  No em pensava mai que això em passaria!

  😉

 2. Hahaha, em sembla que, sense conèixer-te, estic força d’acord amb el que diu la Tolita hehe… però, mirant aquestes fotos, tinc encara més ganes d’anar a Viena que abans.
  Gràcies 🙂

 3. Maria: Nomes vares estar aquí 4 dies mal contats i, a més, la nevada que va caure va ser d’escàndol… La teva capacitat per veure la part positiva de les coses va més enllà del que és normal :). Por me fa quan venguis per l’estiu!!

  Tolita: A veure, o molt ha canviat l’idioma en tres anys o aquí hi ha una errada de concepte. Friki? No vull dir que jo no ho sigui, però… friki? Per aquesta entrada? Mira que hi ha posts que es mereixen aquesta classificació, però aquest? friki?
  On són les referències continues a aficions considerades frikis? Condició necessària, però no suficient, per a que alguna cosa es consideri friki. Divertit, pot ser, estrany si m’apures, però friki? Vols que tots els frikis s’et tirin a sobre? Ser friki no és una cosa tan simple com la gent creu. Per favor, les coses pel seu nom. 😉

  Raquel: Ala! Tota una filòloga reforçant el mal us d’un neologisme 😉 . Nomes esper que no sigui la segona foto la causant de l’augment de les ganes de venir a Viena. 🙂

 4. 🙂 Jo és que sóc més partidària del català “light” i som els usuaris/es de la llengua els qui atorguem el significat a les paraules. No em negaràs que el terme “friki” ja ha passat a un altre estadi i no només es refereix als informàtics que llegeixen còmics i miren “El senyor dels anells”. D’aquest tipus de frikis n’hi ha moltíssims al festival de Sitges. Però, si anem més enllà, en trobem de molts més arreu del món hehe

 5. Raquel, m’acabes de definir amb la segona part del teu comentari 😀 .

  Aquesta setmana he escoltat a un podcast sobre ciència ficció a algú que es queixava del mateix que jo: La gent ha començat a usar friki pel que li dona la gana i no pel que realment és. Ell acabava dient que, davant això, s’estimava més la paraula geek que, de fet, era el suposat equivalent en angles de friki.

  Joooooooo, que fins i tot tenim un dia: http://www.orgullofriki.com !!

Els comentaris estan tancats.