Cortesia Salzburgesa

Na Mercè és fan de R.E.M., al manco, d’ençà que la conec, així que quan va saber que tocarien a Salzburg no va voler perdre l’oportunitat de veure’ls en directe. D’aquesta manera dijous al matí passat, entrades comprades, vam enfilar cap a Salzburg a passar-hi 3 dies: Un pel concert i dos per fer turisme (digues-li turisme, digues-li dormir 😉 ).

Del concert ja en vaig parlar una mica a l’apunt que vaig fer des d’allà. A més de que en Michael Stipe balla amb un estil un tant austríac, no se que més afegir al meu apunt. Me sap greu Raquel però no soc el més adequat per fer un resum del concert, quan era jove el meu pare ens martiritzava amb cassetes de “el Dúo Dinámico”, “La tuna de Salamanca”, “Los Beatles de Guadalajara(o un nom equivalent)”, “Formula Quinta”, … quan vaig descobrir que hi havia música que me podia agradar ja era tard: era un friki 😉 .

Ah! varem deixar la càmera a l’hotel quan varem anar al concert, de totes maneres varem fer un parell de fotos cutres amb el mòbil.

El segon dia varem descansar fins a tard. L’horabaixa na Mercè i jo varem tenir sa nostra primera (mini) kedada. Varem conèixer a na Mar i en Toni. Són una parella que viuen a Salzburg des de fa 4 anys. Varem descobrir el seus blogs ja fa un temps i na Mercè va trobar el coratge per escriure’ls un correu abans de partir cap allà. Ens varen passejar per parts de Salzburg que no havíem vist i ens varen convidar a prendre un cafè/te a casa seva, on varem veure la cuina on na Mar prepara plats com aquest.

Ens varen explicar que la gent de Salzburg és molt correcta. Part de la cortesia d’allà consisteix a telefonar el dia després de que et convidin a ca algú per agrair-li i dir-li com t’ho has passat . Jo els vaig dir que no els telefonaríem, però que escriuríem un apunt al blog: moltes gracies per tot, ens va agradar molt la volta que ens vareu donar per Salzburg. Varem gaudir de les galetes de coco i de la vostra companyia (però més de la vostra companyia 😉 ), esperam que això es pugui repetir.

El tercer dia varem deixar l’hotel i vam anar, per recomanació den Toni i na Mar, a Hallstatt, un poble preciós que es troba a la vora d’un llac i que és patrimoni de l’humanitat.

El poble és petit però te 5 aparcaments per visitants. Tots 5 eren plens, però varem trobar un lloc lliure a una zona d’aparcament limitat a un màxim d’una hora. Així i tot va valer la pena tot el que vam veure.

Passau a veure les fotografies de l’escapada.

Ara vaig a fer les maletes, que demà m’esperen a Mallorca 🙂 !

3 respostes a «Cortesia Salzburgesa»

  1. Hola! No m’estranya que estiguéssiu mandrosos, perquè heu fet un munt de coses! He rigut molt amb la teva explicació sobre les influències musicals de joventut… hahaha; tots tenim un passat, però això no vol dir que no puguem descobrir bona música i gaudir-ne, faltaria més! També m’ha agradat que deixessis l’enllaç dels amics que vàreu trobar a Salzburg… ara també els podré llegir a ells. Molt maques, les fotos, sobretot les de Hallstatt. Que tingueu bona estada a Mallorca!

  2. Hoooola!!! Nosaltres també ens ho vam passar molt bé 🙂 La foto ha quedat molt autèntica, amb el unicorni autòcton al darrera 😉
    Ja veig que us va agradar Hallstatt… és de les meves “ciutats” favorites per aquestes contrades, sempre que hi anem li fem mil fotos als raconets que hi ha per tot arreu. Vaig a fer-li una ullada a les vostres…
    Una abraçada des de Salzburg!

  3. Si, ja sabeu que quan me pos a comentar…
    Era per dir que estau molt guapos, sobrtot na Mercè amb s’Unicorni darrera esteis encantadors. jeje

Els comentaris estan tancats.