Hola des del Frequency!

Avui na Mercè i jo som a Salzburg, més concretament al Frequency (http://frequency.at/), un festival de música d’aquests que es fan on les vaques pasturen i on sa gent acampa tres dies proveits d’alguna cosa de menjar i 50 llaunes de cervesa.

Ara ens hem assegut una estoneta una mica alluny de sa música per descasar. Per distreure’m una mica he tret sa meva internet tablet i … Sorpresa!!! La wifi dels artistes es oberta. Quina gent més generosa :). Escric aques post amb música en directe de Travis de fons. Pel que es veu són famosos ;).

Jo per si un cas m’he posat sa meva camiseta de FREAK, per avisar a sa gent que no se gaire d’aquestes coses. Bé, us deix, és hora de trobar un bon lloc perque na Mercè vegi bé a R.E.M.

3 respostes a «Hola des del Frequency!»

  1. Hola! Que bé que s’hagi acabat la mandra i hàgiu decidit tornar a escriure! Els REM! Ja fareu resum del concert…

  2. Holitas.
    Supòs que el concert molt bé no?
    M’agradaria veure sa teva camiseta freak que avisa que de aquesta música en saps més bé poc, jeje

Els comentaris estan tancats.