Obert per reformes

Si sou dels que  ens llegiu per fils de subscripció, no us haureu assabentat del canvi.  Avui hem canviat el disseny del blog!

El d’abans ja el teníem massa vist i, a més, a na Tolita no li agradava :P. Fa una setmana  vam decidir canviar i aquí teniu el resultat. Si algú hi troba alguna errada que ens avisi :).

Afegit:

 1. Pels que us demaneu d’on venen tots els colorins de la capçalera, dir que vol imitar la ferratina de cortesia que hi ha al metro de Viena. I no, no vol dir que na Mercè i jo som vellets i que ens heu de deixar seure per respecte. Simplement hem trobat que la ferretina (que te la seva versió políticament correcte amb l’home que guarda del nin) ens feia gracia.
 2. A petició den Biel vos deix una captura de pantalla de l’anterior perquè pugueu comparar.

captura de pantalla anterior Aventures a Viena

10 respostes a «Obert per reformes»

 1. Na Tolita segueix pensant… aquest color poma… i na Mercè és mooooooolt més guapa!

  Be pensava que era una imitació de n’Andy WArhol (s’escriu així?) Però donada l’explicació de lo politicament correcte m’ha fet gràcia i tot.

 2. M’agrada molt aquest nou disseny. I aquests muntatges que feu amb les fotos… sou uns artistes!

 3. Je, je… gràcies per fer cas la meva petició 🙂

  M’agrada molt el nou disseny… encara que quasi no es veuen els enllaços en verd.

  Vols dir que no pots utilitzar també el vermell de la ferratina?

 4. Vermell? Accept que el verd dels vincles s’ha d’obscurir una mica, però no vols dir que potser hauries d’ajustar el teu monitor una mica? 😉

 5. Molt bé, molt bé, molt bé…

  …digue’m tiquismiquis, però no entenc això de l'”home que guarda del nin”…

  m’ho expliques, profe?? 😉

 6. Si mires la foto de la ferratina de cortesia original veuràs que hi ha (d’esquerra a dreta): un home vell, un home discapacitat, una dona amb un nin en braços i una dona embarassada.

  Idò bé, als metros també hi ha l’altre versió, que li podríem dir la políticament correcte, amb: una dona vella, una dona discapacitada, un home amb un nin en braços i una dona embarassada (la ciència encara no està tan avançada com per posar-hi un home aquí 😉 )

  Esper que ara ho hagis entès :).

Els comentaris estan tancats.