11 respostes a «Fraules!»

 1. hola jaume i mercé!

  mmmm, que bona pinta tenen!!! així que en lloc d’anar a nimar espanya vos dedicau a preparar exquisits plats??? i bé que feis clar que si!

  fins aviat,

  macu

 2. Aaaains! Raquel, fa mitja hora que cerc la recepta de la coca i no l’he trobada, però aquí en tens una molt semblant, cortesia de la meva gurú. És una coca de ruibarbre (la que nosaltres varem fer era de fraules i ruibarbre):
  http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.fc77a0dbc44dd1611e3bf410b5900aa0/?vgnextoid=04ff88530b991110VgnVCM1000003d370a0aRCRD&autonomy_kw=rhubarbgalette&rsc=header_1

  Macu, varem fer les dues coses, que no són incompatibles: animar a la selecció espanyola i menjar fraules tot el cap de setmana!

  Mir, en el nostre laboratori super-secret (al qual no s’hi pot entrar perquè l’acaben de fregar), esteim treballant en la “Internet 2000 con Olorama”. Quan estigui acabada, no te podrem enviar fraules per e-mail però sí que les podràs ensumar. Creu-me, res a veure amb els “fresones” de Huelva!

 3. Moltes gràcies, Mercè, intentaré fer-la a veure si em surt, si més no pot ser, semblant a la teva 😉

 4. Moltes gràcies a tu també, Jaume. No pateixis; no poso en dubte que se’t dóna bé la cuina 😉

 5. Holitas.
  No me puc creure que prepareu unes coses que pareixen tan bones.
  Jaume, quan tornis a mem si amb sa teva cuina practicament sense estrenar nos fas una cosa d’aquestes.

 6. Hola!
  uf, quina pinta!
  I avui, quina recepta has preparat per celebrar el teu aniversari?

  MOLTS D’ANYS!! 😉

  Per cert, heu de començar a venir més per Mallorca… que així vos podré demanar sal i totes aquestes coses que fan els veïnats 😀

Els comentaris estan tancats.