Na Mercè Ja no te extremers

Dissabte passat a na Mercè li varen treure tots els extremers que li quedaven (tres). Ha estat tota sa setmana menjant pures i sopetes, però ja es troba mes o manco bé i , poc a poc, se li van desinflant ses galtes. Aquí teniu una foto que li vaig fer just després de l’operació:

Na Mercè després de treure’s els extremers

😉

5 respostes a «Na Mercè Ja no te extremers»

  1. Hola,
    em dic Anna i l’any que vé vull marxar a Viena d’Erasmus amb dos nois més. Buscant pisos de lloguer he entrat al vostre blog. Només trobo lloguer de pisos per setmanes de vacances i són caríssims, em podrieu ajudar? El meu e-mail és ksariniensaimadahotmail.com. Moltes gràcies

  2. Moltes gràcies!
    Doncs em serà difícil perquè no parlo alemany, però bé, segur que trobo algú que m’ajuda, de veritat, moltes gràcies!!

  3. Jo! a mi també em varen llevar els extremers fa poc més d’un mes però no estava ni la meitat de guapa que tu Mercè, hauré de venir a Viena al dentista…. Una abraçada foresters! Per cert gràcies per la informació sobre Comerç Just, és una gran notícia lo del sucre, li he de dir a na Tolita que ho imprimeixi i ho pengi a la botiga.

    Ens veim a les acaballes de l’estiu.

    Marta

Els comentaris estan tancats.