Spielefest

Acabam d’arribar de l’Spielefest (festa dels jocs), una fira de jocs de taula, de cartes i d’ordinador que es fa cada any aquí, a Viena. És una llàstima no saber encara gaire alemany per poder jugar amb altra gent. Així i tot, ha estat impressionant.

Sala de jocsI no, no ho dic per ses tres plantes d’estants on se presentaven les distintes classes de jocs; ni per el tipo que es passejava amb la camiseta de mensa.at (Mensa a la viquipedia); ni per l’estant del joc de rol Vampire– on hi havia gent disfressada de vampirs i un cartell que deia “donació de sang”-; ni per l’estant de Star Trek -amb un ordinador modificat amb l’aspecte dels de la sèrie-; ni per els 15 tios (i una al·lota) vestits d’orcs, pirates, samurais, monjos, guerrers… que feien un espectacle de lluita; ho dic per la sala de gent (foto de la dreta) provant jocs i per la ludoteca on, donant les teves dades, podies agafar tots els jocs que volguessis per provar-los (foto d’abaix).

Ludoteca

A veure si l’any que ve ens veniu a veure per aquestes dates i poden viciar-nos junts, que aquestes coses sempre surten millor en companyia 😉

2 respostes a «Spielefest»

Els comentaris estan tancats.