Pa i magdalenes

Ja se m’ha espassat sa depre postvacacional amb el millor mètode: no pensar durant la major part del dia, o sigui, fer feina.
A Edimburg me vaig comprar un motlle de silicona per fer magdalenes (a Àustria no en trob), i en aquests darrers mesos m’he aficionat a cuinar pel simple fet de cuinar, per disfrutar del procés (no com abans, que cuinava per menjar coses bones). Doncs bé, aquesta setmana he estrenat el motlle i he fet pa irlandès , que duu ingredients tan estranys com bicarbonat i suero de llet (“xerigot”, segons acab d’aprendre al Gran diccionari de la llengua catalana), i magdalenes am plàtan i cranberries (no sé quina és la traducció de “cranberries” al català). I per fer-vos molta enveja, us diré que tant el pa com les magdalenes estaven boníííííssims i us pos aquí les fotos. Si els voleu tastar, haureu de venir a veure’ns. Que passeu bona setmana!

soda bread

p1010817.jpg

2 respostes a «Pa i magdalenes»

  1. No podía ser de otra manera, mi primer comentario en el blog se refiere a algo de comer 🙂
    Te felicito, tanto las magdalenas como el pan se ven riquísimos.

Els comentaris estan tancats.