Aventurers?

A la fi tenim un cap de setmana lliure, a casa, després de dos caps de setmana vagant pel món. I per celebrar-ho, m’he posat malalta. Estic refredada i he descobert, en aquesta ciutat tan cafetera, que un xut de cafeïna me funciona molt millor que un Frenadol.

En Jaume i jo estam tan contents de poder passar dos dies fent el gandul sense sortir de casa que cada vegada tenc més clar que el títol d’aquest blog, “aventurers”, no ens defineix gens. Per complicacions tècniques, no canviarem el nom però, només per curiositat, amb quina paraula ens definiríeu vosaltres?

Al principi era fàcil escriure apunts per contar-vos totes les coses noves que ens passaven a Nova York. Ara, la veritat és que ja no sé què contar-vos. Tot i així, us promet escriure més sovint i xerrar-vos de la nostra vida quotidiana a Viena. Encara que no seran aventures, esper que els meus posts us agradin i que faceu molts de comentaris per saber què us interessa i què us avorreix.

Com a inspiració, tenc aquest blog en què les dues presentadores d’un programa de ràdio xerren sobre les seves vides. Una no s’atura de repetir com estima de molt al seu home (ecs) i l’altra fa fotos i més fotos de les galetes i tartes que cuina cada cap de setmana, però que ni tan sols tasta: http://www.whateverradio.com/website/blogs.php Dic que me serveix d’inspiració perquè aquestes dones no expliquen coses gaire interessants i, encara així, estic enganxada als seus posts.

Com que encara estic sota els efectes de la cafeïna, començ ara mateix a escriure! Abraçades!

Una resposta a «Aventurers?»

  1. Estic contenta de què hagis descobert un (dels múltiples) avantatges del cafè 🙂
    Sobre lo d’aventurers… estic en desacord amb tu. Sou dos idealistes, i avui en dia, això precissa d’un gran esperit d’aventura!
    Seguiu escrivint, plis!!!

Els comentaris estan tancats.