Preparant-me pel viatge

Ja tenc ses maletes fetes i d’aquí 10 minuts partiré cap a s’aeroport. A l’avio sempre m’avorresc, darrerament sempre omplia la meva jugueta (i.e. la meva nokia 770) de programes de radio en mp3 per escoltar a l’avió.

Ahir però, vaig trobar que volia alguna cosa més i vaig trescar per sa xarxa fins que vaig trobar això: http://maemo.org/maemowiki/VideoEncoding. El primer programa, el Media Converter, te molt bona pinta. Ja he posat tres capítols de Numb3rs dins la Nokia. Ja vos contaré com ha anat.

10 dies per Mallorca!!! ueeeeeeeeee, Mercè no m’enyoris molt, ok? 🙁

3 respostes a «Preparant-me pel viatge»

 1. Mercè, en Jaume va fer molta bonda al meu aniversari, llastima uqe no hi fossis te vares perdre en en Biel cantar una de loquillo, quina imatge!! jejeje

 2. Com que quina imatge? Tan patètica va ser?
  Que consti però, que vaig guanyar en aquella cançó (encara que pels pèls, ja que no havia manera d’entonar bé el “Nena” del final).
  Ah! A més a més, es pot considerar que vaig guanyar aquella ronda, ja que vaig guanyar la darrera cançó, i jugàvem contra qui havia guanyat l’anterior 🙂

  Bé, res, va ser molt divertit 🙂 … i te vares perdre el viatge de tornada, on na Marta, en Jaume, na Mari i jo (en Xavier no, que estava cansadet) varem repassar totes les cançons de sèries de dibuixos animats que recordàvem 😀

 3. Jaume que fas que no actualitces?, has canviat d’adreça i no m’has dit res o estas molt ocupadet?
  Be, esperam noticies teves.

Els comentaris estan tancats.