Fuuuuuuuuusió

FuuuuuuuuuuuuuusioCavil·lant he arribat al que era una cosa inevitable. La fusió de bitena i aquest blog. Encara que me feia il·lusió mantenir els dos blogs, l’única cosa q he aconseguit és no mantenir-ne cap dels dos. :(. A més, com que no tenc personalitat múltiple (de veritat!) de vegades (no moltes ;)) he deixat d’escriure entrades perquè no estava segur d’on anaven millor. Per tant, el que faré a partir d’ara és publicar-ho tot aquí i si té continguts tècnics ho classificaré a la categoria bitena (com he fet amb aquest apunt i vaig fer amb l’anterior).

Per tots aquells que no tenguin clar com es fa una fusió,  un petit fragment de la Wikipedia (en castellà) els pot deixar les coses més clares. Parla de la Dansa Metamoru.

La Danza

Para fusionarse ambos guerreros deben realizar un curioso baile previo a la fusión; si fallan en uno de los movimientos, el guerrero resultante será más débil que cada uno por separado.

Ambos guerreros deben colocarse en línea y realizar los movimientos de forma simétrica:

  1. Se colocan en línea con los brazos orientados en sentidos opuestos, hacia afuera y paralelos al suelo con las piernas extendidas.
  2. Se acercan dando 3 pasos mientras sus brazos efectúan un semicírculo.
  3. En un brusco movimiento, cruzan una pierna sobre la otra formando un ángulo recto con el suelo mientras extienden sus puños hacia fuera.
  4. Estiran su pierna exterior (el talón no toca el suelo) mientras que extienden uno al otro los dedos índices de ambas manos, que se deben tocar.

font: http://es.wikipedia.org/wiki/Fusión_(Dragon_Ball)#La_Danza

Aquesta fusió, aclareix sa Wikipedia, no és l’única que es pot fer. Jo, per si un cas, aniré practicant. Com es deu fer tot això amb HTML i CSS? 😕

Una resposta a «Fuuuuuuuuusió»

Els comentaris estan tancats.