Amor i desamor amb Ona mallorca

Fa dues setmanes que a Ona Mallorca on-line s’hi sent brusca. Ja vos he contat algunes peripècies que he fet per escoltar-la. El tema de la brusca, però, te fàcil solució: resintonitzar l’aparell que dona la senyal de àudio a Internet. Com que és una feina de dos minuts i ja duen 2 setmanes igual, he decidit enviar un correu a l’adreça de contacte que diu a la seva web:

Hola,

Soc oient de Ona Mallorca des de fa temps. Ara fa un any i mig que no residesc a Mallorca i la única manera que tenc de seguir l’emissora és a través de la xarxa. És fantàstic poder seguir sabent coses de Mallorca, estant lluny d’ella.

Ara bé, els darrers dos mesos poder escoltar la seva ràdio ha estat tota una aventura. Entenc que hi pugui haver problemes tècnics i veig que finalment s’han arreglat. Ho dic perquè he vist que els problemes han coincidit amb el canvi del servidor al qual s’han de connectar per escoltar-la.

Així i tot, el que esta passant en aquests moments no deixa de ser molest. El servidor funciona, si, però la ràdio es sent mal sintonitzada des de fa més d’una setmana. No sé si he d’entendre que no hi ha cap persona encarregada d’escoltar Ona Mallorca a través d’internet per detectar aquest tipus de problemes. Pel que jo se, simplement s’ha de resintonitzar l’aparell de ràdio
que envia l’àudio al servidor; això trigaria uns 2 minuts i duc quasi 2 setmanes sentint brusca amb veus de fons.

Al mateix temps que enviï aquest correu publicaré un apunt amb el seu contingut al meu weblog. Esper no trigar gaire a publicar-ne un altre dient que tot està arreglat.

Moltes gràcies per avançat.
Jaume Perelló Perelló
http://www.aventurers.cat

A veure quant temps estan.

Afegit: Avui, 12 de desembre, Ona Mallorca se sent millor. Encara se sent brusqueta, però s’enten bé el q diuen.

2 respostes a «Amor i desamor amb Ona mallorca»

  1. Bones Jaumet, esta bé que segueixis l’actualitat de Mallorca des d’un emissora de Mallorca i en català! Però et vull fer saber que des de fa una setmana ja podem tornar a sentir Som i serem Ràdio per internet. Si si, aquella ràdio que el PP només entrar al Govern va fer tancar. Et deix l’adreça http://www.somiseremradio.cat. Que la nostra música, cultura i llengua també es sentin fora de les Illes! Una abraçada i fins aviat

Els comentaris estan tancats.