Efecte Mallorca

No sé què passa, però cada vegada que torn de Mallorca estic un parell de dies per tornar a ser persona. Serà sa realitat que me cau a sobre cada vegada que torn a cases. Però bé, en dos o tres dies de “mode zombie on” un es pot llevar sa realitat des cap. A més, aquesta vegada hem fet moltes coses a Mallorca, i això que nomes hi hem esta 3 dies. Però abans de parlar de Mallorca millor començar per on ho havia deixat.

Na Montse i na MercèEl que no havíem contat encara és que sa setmana abans de venir a Mallorca ens va venir a veure na Montse, sa Mare de na Mercè. De fet va venir just el dia que nasqué na Tonina, el que va fer més complicat trobar temps per contar-vos el que estàvem fent. Va ser una setmana molt mogudeta. A més des tour més o manco habitual que hem fet amb ses darreres visites, vàrem anar a alguns llocs que encara no havíem visitat, com l’edifici de l’Òpera de Viena. També volíem anar a veure un dels palaus de na Sisi, però no hi va haver temps. Millor, així tendrem coses per fer el proper cop que vengui. Ah, si voleu veure fotos de la visita estan a l’apartat visites de la carpeta Viena.

Vàrem venir a Mallorca na Montse, na Mercè i jo. Va ser un viatge llarguet, perquè vàrem fer una escala de 4 horetes a Düsseldorf, encara que els tropecients monòlegs den Buenafuente que tenim al portàtil el va fer més bo de dur.

ToninaaaEn arribar a Mallorca la visita obligada va ser a sa meva fillola, na Tonina. Quan la vàrem veure només tenia una setmana i molta plorera. Supòs que passar d’una panxeta calenteta amb un cordó que t’alimenta al món real té això. Ara, ens diuen des de Mallorca, ja està avesada al món i gaudeix dels seus banys calentons. A sa nina la varem veure divendres; dissabte va ser una mica més mogut.

Fogueró Finestra al SudEncara que no hi vàrem participar des de bon de matí com els altres, dissabte tenia nom propi: “7è aniversari de Finestra al Sud“. L’any passat ens la vàrem perdre perquè estàvem molt enfora, enguany no teníem excusa. A més, me necessiten per vendre paperetes per sa senalla de Nadal ;). Sa veritat és que sa festa va ser una passada de gent i de tot. Sa decisió que es va prendre l’any passat de convidar altres entitats a la festa no podria ser més encertada. M’ho vaig passar molt bé, fins i tot venent paperetes a la gent, encara que la cervesa i els mojitos solidaris, que me vaig prendre sense sopar, potser fan que sa meva visió de les coses no sigui molt objectiva :P.

Si voleu veure fotos de la festa, estan a la carpeta Mallorca de la secció fotos. Jo ara vaig a cercar sa bufanda i es capell de llana per anar a comprar, que per aquí esta nevant :S.

5 respostes a «Efecte Mallorca»

  1. No me’n puc estar de dir-ho, quina fillola més guapa que tens, la seva foto m’ha fet somriure (que no és poca cosa en el temps que corren). Les fotos de la festa són una canya, m’agraden. Ens veim a la pròxima. Bessos als dos.

Els comentaris estan tancats.