Frikades amb fe

No tots els frikis són iguals, ja sigui pel seu nivell de frikisme, com per les coses que els fan friks. Així, podem trobar friks que no han vist cap episodi de Start Trek , no han jugat a jocs de rol, ni han llegit mai cap cómic de marvel; però no per això deixen de ser friks.

De fet, el frikisme, sempre troba nous camins per fer adeptes. Et fa creure que el que fas és normal; que mai seràs un d’aquells rebutjats socials que parlen de coses que no entén ningú; que el joc que t’ha passat el teu amic és un joc normal i corrent, un nou monopoli que segur que estan anunciant per sa tele. Però de sobte, xerrant amb un company de feina, hi caus: te comenta que na Ro està feta pols i que, per sa cara que te na Leti, segur que el nadó serà nin; i tu no saps que contestar, FA MOLT DE TEMPS QUE NO MIRES SA TELE!! Tard, ja ets un inadaptat. T’ho confirma es fet que, quan li parles de canviar ovelles per pedres, te mira amb cara de restret. Definitivament, ETS UN FRIKI!

El frikisme no s’atura aquí, tu has estat una víctima fàcil. Si ets una mica diferent, ell serà allà, esperant per fer-te COMPLETAMENT diferent. Ho dubtau? Creis que nomes us vull fer por? Mirau quin exemple:

Ser cristià (practicant) és, avui en dia, ser diferent; allà us hi espera el frikisme. Proves? Ja vos vaig parlar de la figura d’acció de Jesucrist amb el seu pack de miracles i de la Bíblia amb Klingon, però, si no us basta, aquí teniu el que varem veure ahir al mostrador d’una tenda cristiana entre un evangeli i una reproducció de la arca de Noè per infants: Els Colons de CANÀ!.
Els Colons de Cana
La versió cristiana d’un joc que és diu: els Colons de Catan. Un joc que, si anau els dimarts al cafè Mistyc d’Inca, veureu jugar a gent que comença a semblar molt rara (fins i tot en fan campionats!).
A la versió cristina, és clar, es canvien elements del joc: Els cavallers passen a ser sacerdots i el lladre, plagues. Tota una experiència…

Avui vespre, abans d’anar a dormir, mirau bé dins el llit, no sigui cosa que el frikisme vos hi estigui parant un parany. MUAAAAHAHAHAHA.

Afegit: Si sou jueus també estau en perill, acab de trobar per Internet The Ark of the Covenant (L’arca de l’aliança -si, la que va trobar n’Indiana Jones-), que és una versió del joc Carcassone, un joc tan o més friki que s’altre.

Afegit2: Cague’t Lloret, acab de trobar també Els Colons de Zarahemla. La versió del joc per Mormons :o. Si anau a http://www.inspirationgames.com/games/zarahemla/index.html veureu el joc i l’anunci de televisió. L’HEU DE VEURE. Quina por…

5 respostes a «Frikades amb fe»

  1. M’ha agradat veure això de “Cague’t lloret”, però jo sempre he triat la forma “Vés de ventre lloret” 😉

    Salut!

Els comentaris estan tancats.