Feinetes (Xeix) i enfeinaments ( Milagros Piñera, FAS )

No, no m’avorresc; tampoc me pas tot el dia fent neta sa casa. Supòs que és el que te ser un mestre de casa amateur ;), o el que te ser moltes moltes coses amateur (i sense cobrar ;)).

Vos he parlat alguna vegada de ses feinetes que vaig fent, però sempre de passada. Sobretot perquè sempre que en tenc alguna entre mans hi dedic tan de temps que no me’n queda per escriure al blog. Soc així de masoquista (o mal organitzat :P).

Per exemple, ara fa unes 2 setmanes (mentre era a Mallorca) vaig fer sa presentació del logotip per la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-Xeix). Record que ho vaig començar a parir farà uns 8 mesos, just quan varem arribar a Viena. Era febrer de ple -lo que a Viena vol dir: neu, gel i temperatures negatives- i sa caloreta del portàtil s’agraïa, per tant em passava tot el dia assegut i fent feina. Com que el logo no era segur, sa junta de sa societat havia de triar entre uns quants, no vaig posar-ho al blog. Ara després de la presentació ja ho podeu veure :). El logo inicial no era ben bé així, però després d’una orgia de xorrades que me vengueren al cap, aquest va ser el definitiu.

Logo de SBM-Xeix

Per als no matemàtics diré que el logo és simplement la X (xeix), en una de les tipografies que més s’usa al món matemàtic, adaptada a l’espiral d’or . L’espiral d’or surt a partir del que s’anomena raó àuria; que es pot trobar, per exemple, tant a la natura com a l’art. Pels que hageu llegit “el Codi Da Vinci” (la peli no val ;)), al llibre en parlen referint-se a ella com a Phi (?)(que és un altre dels noms que reb la raó àuria). Era evident que al logotip d’una societat matemàtica hi havia d’aparèixer algun concepte matemàtic, però no volia que sa gent no matemàtica s’assutas en veure’l, per això ho vaig fer el més amable possible.

Ara, encara que estic amb el redisseny del web de Xeix, estic enfeinat amb altres coses.

Ahir vaig fer el predisseny del cartell de la festa d’enguany de Finestra al Sud (FAS pels amics). La festa serà dia 28 d’octubre (si el temps, Deu i l’ajuntament ho volen) i na mercè i jo ja tenim els bitllets per ser a Inca per sa festa (i per veure el nostre futur fillol o fillola), així que si anau ens hi veurem. El cartell no ho pos encara perquè queden coses per confirmar.

També estic amb el disseny d’un web. Es web de na Mili (sa dona de na Johanna). Crec que ja vos vaig comentar que na mili és músic (de nom artístic el seu: Milagros Piñera :P). Darrerament l’estan cercant molt per Internet i no la troben a ella; toca, per tant, fer-li un lloc virtual. Per ara nomes tenim comprats dos dominis, www.milagrospinera.com i www.milagros-pinera.com, i poca cosa més, però aquesta setmana que ve començaré a fer cosetes.

Tot això, estudiar alemany, fer neta sa casa i fer de guia ocasional per sa ciutat. Si vos pensàveu que m’avorria no podíeu estar més equivocats ;). Això sí, us enyoram molt!

4 respostes a «Feinetes (Xeix) i enfeinaments ( Milagros Piñera, FAS )»

  1. Veig que així mateix vas faner. Si no em fas cap comentari dels teus (maliciosos o no), et deix veure el darrer que he descobert a la web. I abans de res, no n’he trobat cap en català 😉 Potser sigui una “pijada” com em va dir en Joan ahir, però… ala, aquí t’ho deix: http://www.fotolog.com/aigua_salada

  2. T’he contestat al teu flamat fotolog. Ara serà més fàcil que ens vegem ses cares, encara que sigui digitalment. A veure si ens guanyes i penges més fotos que nosaltres!

  3. Ja veig que no t’avorreixes gens!
    Enhorabona per es logo. Ja m’en vares xerrar aquest estiu, però no era capaç d’imaginar-m’ho. És molt xulo, en sèrio. M’agrada molt.

  4. Estic content que t’hagi agradat (perque estar trist no tendria molt de sentit, no? ;)). A veure si ens veim aviat! Ja sabeu que aqui hi teniu ca vostra.

Els comentaris estan tancats.