El Complot

Com alguns sabreu aquesta setmana he estat per Mallorca. Ahir vaig tornar cap a Viena, però no va ser gens fàcil. Això ho vaig escriure ahir dins l’avió:

Són les 14.40, el vol sortia a les 14.20, sense retard. Així i tot, només fa 5 minuts que soc dins l’avió, per sort puc dir que hi som. Ha anat de ben poc.

No, no he fet es pardal, aquesta vegada no. He partit a les 12 de ca nostra, amb temps a bastament per ser a l’aeroport abans de les 13.20. D’Inca a s’aeroport només s’hauria de trigar uns 30 minuts, encara que jo n’he trigat 50. Ha estat un complot.

D’acord, el camió que havia punxat sa roda enmig de l’autopista pot-ser no era part del complot. Però que m’expliquin què feien una vintena de policies nacionals i guàrdies civils vigilant el camí fins a l’aeroport. Així no hi ha manera de conduir amb fluïdesa. Que no saben que sa gent té sa santa mania de reduir sa velocitat a sa mínima permesa quan veuen s'”autoritat”? Estimen massa els seus punts. Així i tot, he arribat amb temps de sobra, o això pensava…

En arribar als 3 mostradors de facturació que hi havia pel vol a Viena (i nomes per aquest vol) hi he trobat 3 coles que ocupaven tot el passadís :S. Es veu que al vol hi anava molta gent amb paquets de vacances i el touroperador no havia donat el noms dels passatgers a la companyia aèria. Per tant havien d’anar apuntant ses dades personals de cada passatger que viatjava amb paquet de vacances. Com vos podeu imaginar ses coles anaven mooooooolt lentes; de fet, han tancat es vol fins a 2 vegades. Al final, després de fer una hora i mitja de cola, he hagut de facturar al mostrador de darrer minut. He entrat a l’avió tard, però no he estat el darrer.

Ara ja són casi les tres, fa una estoneta que ens hem enlairat i ja em puc desfer la corretja i aixecar-me del seient. Crec que ha arribat es moment de fer una visita al senyor Roca, i no me referesc al de Marbella ;).