Cron per a collons

Avis: no apte per windowseros.

Fa dues setmanes que me perd el Mallorca en Xarxa (Programa d’Ona Mallorca sobre les noves tecnologies). M’ha passat per confiar massa amb la ràdio a la carta d’Ona Mallorca. Encara que tot sembla indicar que el problema s’arreglarà aviat, m’he estimat més ser previsor:

crontab -e

58 17 * * 5 mplayer http://mcrg.uib.es:8001/live.mp3 -dumpfile /home/jaume/onamallorca/mallorca_en_xarxa_$(date +\%d-\%B-\%G_\%H.\%M).mp3 -dumpstream
32 19 * * 5 killall mplayer
58 15 * * 0 mplayer http://mcrg.uib.es:8001/live.mp3 -dumpfile /home/jaume/onamallorca/mallorca_en_xarxa_$(date +\%d-\%B-\%G_\%H.\%M).mp3 -dumpstream
01 17 * * 0 killall mplayer

Ara el meu ordinador s’encarregarà tot solet d’enregistrar el Mallorca en Xarxa (per duplicat ;)).

Com m’agrada GNU/Linux!

10 respostes a «Cron per a collons»

 1. Sí, aviat estarà arreglat perquè hauria de recuperar-se el receptor del centre de càlcul on és el servidor.

  Mentre, aquest altres a mcrg.uib.es fa el servei, però no és gaire estable –és l’ordinador on provam noves versions del servidor de ràdio.

  Gràcies per l’avís que l’arxiu Ogg Vorbis d’ahir estava buid. Aleshores he canviat la configuració de l’enregistrament a la carta cap al servidor de l’UIB.

  La fórmula que proposes és bona. Un detall: si deixa de funcionar aquest servidor i va bé el receptor del centre de càlcul, aleshores les adreces seran:

  http://www.onamallorca.net:8000/live.mp3
  http://www.onamallorca.net:8000/live.ogg

 2. Jaume, has gravat la repetició d’avui?
  No vaig poder escoltar el programa ni divendres ni avui. La podries penjar? (segur que en Benjamí no te dirà res 😉 )

 3. En efecte, no diré res excepte que pot esborrar fins que entra el Comin 🙂

  El primer convidat ens va fallar –tot i confirmat unes hores abans, coses que passen– i vaig fer temps com vaig poder fins que era l’hora que podiem telefonar al Comin.

 4. Per desgràcia no ha anat bé :cry:. tot perque al cron no li agraden els % sense escapar (per collons: posar \ davant el %). Ho corregiré al post :cry::cry: un altre Mallorca en Xarxa perdut :cry:.

 5. Hola Fanny! Que bé que ja no tenguis sa connexió restringida i ens hagis trobat ! Ara ja podràs veure ses fotos i tot el de més!

  Benvinguda!

 6. Pues si, m,hi he passat hores, aixo esta molt currat. Avui t’henviare un mail amb unes fotos de’n joan gadiator. Necessit que me confirmis es mail, el meu nou es multiseg1ensaimadahotmailpuntcom, i jo si que hauria d’haver fer uan web d’aventures o una amb el nom de una guerra sense fi

Els comentaris estan tancats.