Una setmana després…

Com ja vaig dir fa més d’una setmana, hem estat enfeinats. Dilluns, per fi, na Johanna i na Mili varen tornar ses dues cases on vivien abans. Així que s’ha acabat això de carregar mobles.

Si, ja se que no és excusa per no haver escrit, però heu d’entendre una cosa: soc mig vago. O, dit de manera optimista, soc mig feiner. I com que sa darrera setmana he carregat mobles (com a mínim) sa meitat del dia, sa resta del temps tocava ser vago. Lògic, no? (no, Jaume, no. Però no me mengis més sa bolla).

Us deix ses fotos de sa visita de na Marga i en Ricardo, que segur que sa família ja té ganes de veure-les. Cal explicar que a les fotos del tercer dia hi veureu una parella “desconeguda”. Són dos cubans que na Johanna i na Mili, amb jo de testimoni, ens varen trobar a un supermercat per casualitat. A hores d’ara ja deuen ser camí de Cuba. Un dia parlarem de lo “bona” que va ser la seva estada a Viena.

Gaudiu ses fotografies i.. els ànecs ;).

Els comentaris estan tancats.