Per cert, Estam vius.

Ara puc seure un moment i crec que convendria que fes un petit resum (o no tan petit) del que ha anant passant aquests dies setmanes.Cansadets!

A Mallorca en ho varem passar bé… bé, si no contam que el primer vespre me vaig anar a dormir a les 3 del matí fent dissabte. Són coses que passen, tornes a casa desprès de mesos i tot està ple de pols i amb olor a humitat . Així i tot no estar per Mallorca durant una temporada te ses seves coses bones. Entre s’amor familiar i els soparillos amb els amics no importa omplir gaire sa gelera.

Na Martha, una amiga i companya de feina de na Mercè quan estàvem a NY, va passar per Mallorca aprofitant que feia vacances per Espanya. Va estar amb nosaltres tres dies i la varem passejar tan bé com varem poder. Si vos passau per les fotos de Mallorca que he penjat ho podreu jutjar vosaltres mateixos. Al final, com sempre, les vacances que pareixia que serien llargues sa varen fer curtes: 2 dies de platja, nosequants sopars, tropecientos cafès, tropomiles catants, sofing, piscining, vagueing i cap a Viena que hi falta gent.

I si pensàveu que en arribar a cases escriuríem un bonic post contant tot el que havíem fet a Mallorca estàveu equivocats. Ja m’hauria agradat! No, a fer net un altre vegada, que demà arribem visites. Això és el que varem fer el dissabte en arribar i el diumenge de matí. Al vespre matinada varen arribar en Biel i na Maria Antònia (i el catan den Biel).

Com ja vaig dir quan vengueren a NY. En Biel i na Maria Antònia són bons de convidar: S’aixequen a hores decents (mai mes prest de les 10), xerren de ordinadors i saben jugar a catan. Que més vull! (na Mercè aquí no diria el mateix 😉 ).

Sa setmana que han passat per aquí ha fet mal temps.Ens va ploure i teniem màximes de 23 i mínimes de 13. Qualsevol diria que era principis d’Agost. Així i tot varem passejar molt. Viena es una ciutat per passejar i veure parcs i palaus (Sempre que no estigui tot nevat i amb temperatures baix 0). També hi ha museus, o això diuen.

Sa visita va anar aixì: duerming, paraigüing, pasetjing, cataning, soparilling, Bratislaving, més paraigüing, Mozaring, més cataning i adiosin.(Ah! i fotografiing)

Tot això ha fet fins diumenge, que en Biel i na Mantònia varen tornar a aMallorca, no tengues sa sensació d’haver tornat de Mallorca. Fins ara, desprès de uns dies de tornar a fer net i ordenar coses, no hem tengut temps d’escriure res. Així tot encara ens queda molt per contar-vos.

3 respostes a «Per cert, Estam vius.»

 1. Ei, ei! El dissabte, que vàrem anar a Bratislava, ens vàrem aixecar a les 8.20 per poder agafar un tren que vàrem perdre.

  Bé, moooooooltes gràcies a tots dos per l’hospitalitat. Ens ho hem passat molt bé per Viena. I també moltes gràcies a na Johanna i na Mili 🙂

  Au, ara ja hem visitat dues seus de les Nacions Unides. Quina és la propera?? 😉

 2. A ver: esto de que estáis vivos es un dato muy poco fiable, sobre todo ahora que han pasado siete días desde que pusisteis el post (en este mundo tan lleno de peligros, todo somos gatos de Schrödinger, ¿no?).

  Lo único que me interesaba de vuestras vacaciones y viajes era dar continuidad al tema “patos”. Después de mirar y remirar toda la colección de fotos, lamento tener que afirmar que no veo dedicación, compromiso, capacidad ni resultados. La única justificación que se me ocurre para esta ausencia absoluta de aves palmípedas (vivas) es que, en efecto, estábais de vacaciones en todos los sentidos. Vale, acepto la excusa.

  🙂

  Y nada, que bienvueltos a casa. Saludos desde el piso 13.

Els comentaris estan tancats.