La Primera Visita a Viena

Un Austriac que passava per allà :)Acaba d’anar-se’n na Macu, sa nostra primera visita d’ençà que som aquí. Na Macu va aprofitar que havia de venir a una conferencia a Viena i ens va demanar si la podíem acollir a ca nostra. Na mercè i jo no estàvem molt convençuts, però com que ens va subornar prometre crespells, sobrassada, quelitas i formatge coinga no varem poder dir que no ;).

Sa veritat és que ens ha anat molt bé que na Macu vengues. Encara que ha estat força ocupada amb ses conferències (ei! que ha vengut a fer feina!), hem tengut s’oportunitat de fer tot el turisme que no havíem fet amb tot el temps que hem estat aquí. Si Macu, ja ho saps, t’hem fet servir de conillet d’Índies. Ens hem perdut qualque vegada i no hem quedat del tot contents amb algun lloc del que hem anat a sopar, però llevat d’això, ho hem fet prou bé, no? (Si dius que no no tornes). A més, has dormit al nostre super-mega-llit-rodó-especial-de-convidats.

Com a totes ses visites, us deix ses fotos al lloc pertinent de la web.

Els que sigueu per Mallorca ens veim per allà d’aquí un parell de dies. A veure si hi ha sort i cauen un parell de soparillos.