Iberia va molt molt malament

Ja no es tracta dels retards, dels seient estrets, ni tan sols que no funcionin el llums individuals i no puguis llegir res per distreure’t si no pots dormir, això és molt més fort.

He fet escala a Madrid (o Madriz, si ets de allà) i en pujar a l’avió cap a Mallorca ha passat una cosa totalment surrealista: Ha començat a sonar “Feliz Navidad, Feliz Navidad. prospero año y felicidad” (o felicidaz, si ets de Madriz) AAAAAAhhhhhh!!!!!!!! Volia sortir de l’avió però m’he tranquil·litzat i he hagut de suportar el poropompom i un parell de nadales més. He patit molt. Mercè, gràcies a Déu q t’has quedat a NY i no has hagut de patir això.

5 respostes a «Iberia va molt molt malament»

  1. OLA XAVALLLLLL.BUENO TE VOLIA DONAR SES GRACIS PER VENIR A SA CONFIRMACIÓ I DIRTE K ME VA ENCANTAR SA MISSA I TOT I ME VA AGRADAR MOLT K ESTIGUESIS AMB NOLTROS.MEM SI TORNAM SOPAR JUNTS ANTES DE ANRTEN UN ALTRE PIC.BUENO MOS DEIM COSES,PASATHO BE I NO LA LIIS MASSA…POCCC,JAJA DEWWW

  2. Si Cati, tens raó. JO tenc el problema! Després d’aquell dia m’han pegat moltes ganes de comprar compulsimament. 😉

  3. No dirás que no te lo advertí, Jaume. Tú que eres matemático, no tendrás dificultad en memorizar estos enunciados lógicos:

    1. Iberia == gripe aviar
    2. ¡Cuidado con la gripe aviar!

    De aquí se sigue… En fin, abrazo.

Els comentaris estan tancats.