Sa darrera i no en cant pus… per ara

Avui acaba sa meva aventura a NY, avui torn a Mallorca. Na Mercè quedarà uns dies més encara, tots els que queden fins dia 1 de febrer. Amb això, com alguns de vosaltres ja sabreu, no acaba sa nostra aventura.

Com ja he dit, na Mercè quedarà uns dies més, però ella no torna a Mallorca, sinó q se’n va directament cap a Viena, una ciutat molt senyorial (com no deixen de repetir-li). Així doncs, l’aventura continuarà a Viena. Seguirem a sa xarxa donant murga a tots aquells q siguin prou pacients per llegir el que anam escrivint.

Els darrers dies que he estat per aquí, na Mercè i jo hem aprofitat el temps el millor q hem pogut i ho hauríem aprofitat més si no hagués estat perquè jo he agafat un constipat que exportaré cap a Mallorca. Entre altres coses, hem anat quatre musicals i a passejar junts pes Village per darrer cop.

Abans d’arribar a NY pensava que no seria capaç de sobreviure a una ciutat tan gran, ara ja no n’estic tan segur. M’ha agradat i tot viure aquí.

Ara, però, és temps de dir adéu: adéu als gratacels, adéu als taxistes maleducats, als repartidors xinesos suïcides de la bicicleta (ei no és racisme! és que el menjar xinès per endur te molt d’èxit), als informatius on les coses amb manco probabilitat de passar es converteixen en la part central de la noticia, fent patir a la població per coses q mai passaran, adéu als militars amb metralletes passejant per tot arreu, als carrers sense nom, al Toy “r” Us amb T-Rex articulat, al menjar amb antibiòtics i hormones afegides i, finalment, adéu a l’omnipresent bandera americana, no enyoraré gens no veure’t pertot arreu on miri.

Au, vaig a agafar un avió. Ens veim a Viena!

Una resposta a «Sa darrera i no en cant pus… per ara»

  1. De tot lo que has dit… una pregunta? Relament els taxistes són homes d’un altre galaxia tal com diuen a les pel.licules americanes. O simplement són frikis com la gent que juga a Magic?

Els comentaris estan tancats.