Any nou adreça nova

Ara fa gairebé dues setmanes q no hem escrit cap nou post. A més, aquestes vacances de Nadal supòs q haureu tengut certs problemes per accedir al blog (si ho heu intentat 😉 ). I es q això de tenir sa web dins l’ordinador propi, encara q te doni més control sobre sa web, no dona més q problemes. Per tant, aconsellat per en Biel, hem decidit canviar de lloc sa web i així estalviar-nos problemes de si puc o no puc apagar l’ordinador.

La nova ubicació de la web és www.aventurers.cat. L’adreça actual seguira funcionat fins d’aquí una setmana (o potser una mica més) però no hi haura coses noves ni podreu fer comentaris, tot això ho haureu de fer a la nova adreça.

Ah! i si algú em te sindicat ja ho sap: a canviar s’ha dit!

Au idò vaig a escriure un nou post a s’altre adreça.

5 respostes a «Any nou adreça nova»

 1. Au! serè el primer en estranar el nou domini 🙂
  Tens una feina, als posts de fotos, les adreces apunten a aventures.blogdns.org, i s’haurien de canviar per adreces relatives.
  Bé, primer escriu el post que tens pendent, que sé que tens un molt interessant 😉 (bé, o dos, ja que el de la vaga de metro el tenies a mitges!)

 2. Bones! Vos escric des de Sa Roqueta! Enhorabona pel vostre blog, ho he trobat de pura casualitat, recomanat a una altra pàgina. M’ha fet molta gràcia perquè tot d’una he entrat i he vist una foto de’n Jaume he pensat “ostres, jo ha aquest tio el conec”, però no em recordava d’on, je, je, je. Res, he començat a “cotillear” per les fotos, per cercar pistes, i he vist fotos d’altres ex-companys de la carrera de Matemàtiques, què fort!! Si no record malament, Jaume, varen començar el mateix any (fa…. mil anys??) però jo vaig deixar-lo després del segon any i vaig perdre el contacte amb tothom. Ah, i és graciós perquè després he vist les fotos del dinar d’acomiadament i ostres, també conec en Miquel Garí, de quan vaig estudiar Biologia (aquesta sí que la vaig acabar). El món és un kleenex!!
  Au, res, m’ha fet molta gràcia trobar la vostra pàgina.
  Salutacions i molta sort!

  Bea

 3. Hola Bea.
  Encantat de retrobar-te! M’agradaria dir-te q te record perfectament, però desprès de passar 8 anys de sa meva vida matriculat a Matemàtiques (que no estudiant 😉 ) he vist passar unes quantes generacions de matemàtics i matemàtiques (de vegades m’he sentit com es Papa Pitufo amb tots els seus pitufines). Això i tot, jug amb desavantatge però tu has pogut veure una foto meva i jo cap de teva.

  Una altra cosa, no m’estranya q coneguis a en Miquel, crec q el coneix tot Mallorca i part de s’estranger ;).

  Esper saber més coses teves!!!

Els comentaris estan tancats.