Jesus action figure

Avui hem anat a fer un brunch a es Village (osea te lo juro). El Village és una part de Nova York molt distinta a la que vivim nosaltres. Per exemple, tenen carrers amb noms de veritat (no com per aquí q tots el carrers tenen nom de números) i ses cases son baixetes. Però el q realment té de diferent són els comerços q s’hi poden trobar.

Molts dels comerços q hi ha no tenen noms coneguts. Vull dir, aquí sí que són coneguts, però no són de grans empreses. Són petits comerços, home! (amb ses paraules tan simples de que ens ha dotat el llenguatge i jo sempre dient ses coses de sa manera més complexa). A més, es carisma de ses tendes és molt diferent. Des de coses més evidents, com q pots trobar tendes amb roba hippilonga, a coses que criden molt més s’atenció. Com una tenda de disfresses amb disfresses de Darth Vader per cans o una tenda de cómics on venen tot tipus de personatges que us pugueu imaginar. Quan dic tot tipus de personatges, vull dir tot tipus: Johnny Depp (versió Pirates del Carib o versió Charlie i la Fàbrica de Xocolata), Buffy caçavampirs (amb tot els altres personatges de sa sèrie de TV), Albert Einstein, X-men, Star Wars, el Papa (versió dibuixos animats), Jesucrist…

Aquest darrer venia en dues versions: Versió Normal i Versió Deluxe. La Deluxe, que és la que es veu a la imatge, està acompanyada del pack miracles. Així, quan obris la capsa, t’hi trobaras 5 pans i 2 peixos per multiplicar-los (si un fill meu els multiplica jo me mor!), una gerra amb dos colls, un pintat de blau i s’altre de vermell, per fer es miracle de ses Noces de Canà i convertir s’aigua en vi (ídem q el des pans i es peixos) i, el més espectacular (si és possible), ses mans de sa figura brillen a sa foscor (Jesusitodemivida!!).

Ara imaginau-vos per un moment que sou cristians (feis un esforç, q molt de vosaltres estau batiats!) i que voleu q el vostre fill, un fill prou gran com perquè no es pugui ofegar amb el pans i els peixos de plà stic, tengui una jugueta com aquesta (he dit imaginau!). A que jugues? Treuran leprosos perquè els pugui curar? Hauràs de comprar el dotze Apòstols (Pere amb un gall que canta 3 pics)? (Quina doblerada!) Podràs comprar romans per jugar a la Setmana Santa? I si el teu fill li prova el vestit de na Barbie o te demana que li compris na Maria Magdalena perquè vol jugar al Codi da Vinci? (Cap dret a l’Infern!!!!).

També hi ha una figura den Moisès que jo, per si de cas, no acostaria al meu fill quan s’estàs donant un bany.

8 respostes a «Jesus action figure»

  1. Ei Jaume! Res a veure amb aquest Jesus/madelman, pero la parelleta (en Bien i na Maria Antonia) ja son de cami a veure’t! Crec que no tendras gaire temps per avorrir-te els proxims dies! (Per cert… t’avis que ahir vaig comprovar que al meu germa no li agrada la carabassa, aixi que res de pumpkin pie)

  2. No no crec q m’avorreixi. Ara que hi pens, podries fer-me una llista amb tot el q no l’hi agrada al teu germà? O més ben pensat, podries fer-me una llista amb tot el q SI l’hi agrada? (supòs que aquesta serà més curta).

  3. Ja fa mes d’una setmana que soc a casses i no aconseguesc dormir per cupa del “jet lac”, però reconec que val la pena passar per tot això i haver disfrutat d’una ciutat tan marevallossa i a la vegada caòtica. Agraesc de tot cor a n’en Jaume i sobretot a na Mercè els moments tant maravellossos que ens han fet passar amb aquest viatge únic i segurament irrepetible. no vos puc donar mes que ses gràcies per tot i esperar que per ses festes de nadal (mallorquines) ens tornem a veura.
    NEW YORK ES FANTASTIC !

  4. uffff aquesta tenda que dius li encantara a en dani.
    No per la figureta de Jesus…. per les demes de les pelis jejeje

Els comentaris estan tancats.