Veritat versus Informació

Avui na Tolita està una mica empipada amb la cambra de representats d’Estats Units (mirau-ho aquí ).

He llegit al seu post q alguns demòcrates pensen que :“Nuestras tropas se han convertido en el enemigo. Necesitamos cambiar la dirección en Irak”. Aquesta visió pareix una autocrítica bastant coherent, però arriba una mica tard i no és del tot encertada. Els soldats americans no s’han convertit amb l’enemic a Iraq, simplement, sempre han esta l’enemic. I no dic això per dir, ni tan sols com opinió personal, ho dic perquè és un fet. Si ho voleu comprovar podeu llegir aquest article sobre fets que varen passar durant sa invasió de Iraq.

Avís q és un article un poc dur, però és necessari si es vol saber la veritat.

3 respostes a «Veritat versus Informació»

  1. Jaume, na Tolita sempre està empipada (amb segons qui, però no arrib als extrems de na Mari que diu literalment qeu els rojaria al damunt), però na Tolita és bona persona i no li heu de tenir en conta.

Els comentaris estan tancats.