Que pasa neng!!!!!!!?

Na Mercè, que darrerament escolta Catalunya Ràdio a sa feina, va sentir no se que sobre no se qui q retirava un anunci de les festes de la Mercè del neng del programa den Buenafuente. Ni short ni lazy va cercar al google i va trobar la noticia (http://lamalla.net/canal/noticies/localia/article.asp?id=177392). No hi ha com estar ben informat.
Sa cosa no passaria d’aquí si no fos per el q diu un dels paràgrafs:” La seva frase Què passa, neng és ja tan famosa que, fins i tot, l’altre dia uns immigrants que van arribar en patera van saludar d’aquesta manera els agents que els van recollir a la mateixa costa.” I jo me deman. Canviaran els venedors dels basars d’Istambul la frase “Hola Pantoja” per el “Què passa, neeeeeeng”? És el neng el xiquito del segle vint-i-u? Uf… quines preguntes més transcendentals. Potser les respondre un altre dia amb una mica d’alcohol dins el cos.

Una resposta a «Que pasa neng!!!!!!!?»

  1. Que friki que ets jaume.
    Jo ho vaig vuere per TV3, i van insinuar que es quillos noe ren un exemple de conducta, que no ho son ( opinió personal)…

    Per cert Jaume que na Maria tambe t’anyora, na maria de Campanet, que ara es de Selva. Quan venguis l’avisamq ue te vol veure.

Els comentaris estan tancats.