Sobre l’estupidesa humana, arrrrrrrrrr.

Si hi ha alguna cosa realment estúpida a aquest món és, sense cap mena de dubtes, l’espècie humana. De fet s’estupidesa és una de ses nostres grans creacions. És una de ses poques coses que podem dir q hem creat nosaltres. Dubt que cap altre ésser al món sigui capaç de reconèixer l’estupidesa.
No “bucaners”, no vos estic xerrat un altre vegada den Júnior, ni de ses multinacionals, ni d’en Bill Gates. arrrrrrrr… Vos estic xerrat de una cosa encara més estúpida, m’hi jugaria un botella de rom. Avui amics i amigues és el dia internacional de xerrar com un pirata, LLAMPS i TRONS!! Per els incrèduls vos deix l’enllaç a la wikipedia (en angles) on trobareu, a més de l’enllaç a la pagina oficial, un enllaç a sa cançó oficial i sa lletra de sa mateixa. Yohooooooo. Si sabeu angles no vos ho perdeu o vos tiraré als taurons. I si no en sabeu, a que esperau per sortir al carrer a demanar millores en les lleis d’educació?!
Només una cosa, no es tracte de parlam com un pirata informàtic. Res de megabites ni de CPU’s ni de RAM. Agafau sa vostra botella de rom, robau es lloro de sa veïnada i sortiu al carrer amb un parxe a s’ull. Vos assegur q poques vegades tendreu experiències com aquestes.

Una resposta a «Sobre l’estupidesa humana, arrrrrrrrrr.»

Els comentaris estan tancats.