Avui no ha passat res.

Potser aqst és el problema. Que no ha passat res nou. Això me recorda a una cosa q va dir Gandhi: “El pitjor de tot de les coses dolentes que fa la gent dolenta és el silenci de la gent bona”. Res pareix canviar. Heràclit! on punyetes te fiques quan sa gent te necessita. Estic cansat de llegir coses com aquesta “El sabotatge de EEUU en la ONU posterga el compromiso de reducir la pobreza mundialo com moltes altres. Són manies meves o ses coses van a pitjor? on punyetes és tota sa feina que les ONG han estant fent durant tots aquests anys? Realment basta q 4 empreses s’ho proposin perq tota sa feina de moltíssima gent desaparegui com si res?
Estem ben arreglats!
Soc dels q creu q sa gent no és estúpida (en general). Crec q sa gent sap quan es enganada o quan els seus governats passen d’ells. També sé q sa gent vol ser feliç i q per això fuig dels problemes per provar de ser-ho (sobretot quan no són els seus). No sé q tendra més pes a s’hora de sa veritat. Però quan res, cosa q no faig tant com el Papa voldria, ho faig perquè guanyi sa primera opció.
Esperem que els Capità Enciam tengui raó i que els petits canvis siguin poderosos.
Vaig a dormir.