Sobre la feina de posar peus de foto

Sempre m’he demanat qui posa els peus a les imatges q surten per sa televisió. Supos q hi ha una persona (o més d’una, si l’empresa tracta bé als seus treballadors) que es passa tot el sant dia resumint amb poques paraules l’essència de les noticies. Una persona de sa qual qualsevol professor/a de llengua se sentiria orgullosa quan la tenia com alumne. De vegades, però, la feina d’aquestes persones es pot veure alterada per motius estètics. Al dissenyador de torn, aquell tio q només passa per s’oficina a s’hora des cafè, li ha donat la gana posar una cosa taronja a la dreta del peu perquè, segons ell i es curs de disseny gràfic den Mariscal, redueix la superfície q ocupa el color blanc i fa q la imatge mantengui l’equilibri inicial. Total que el titular s’ha de reduir. I passen coses com aquestes.

Definició de bush
(Bush: Un dels pitjors desastres q han colpejat els Estats Units)

No se si l’error del peu de foto es intencionat o no. Però l’ha encertat de ple.
El q també l’ha encertat és el cercador de tots conegut google. Si no me creis, provau de cercar-hi la paraula failure (fracàs). El resultat és absolutament revelador. (Visca els algorismes de cerca!!!)
Tot això arriba abans de sa cimera q tendra lloc avui a la ONU. Segons he llegit no se pot esperar gran cosa. Per si de cas na Mercè i jo ens acostarem per allà. I, si hi ha ambient, pegarem quatre crits ben pegats.