Èxit internacional del blog?

Encara q tot èxit q tengui aqst blog es degut a visitants internacionals (cap de vosaltres visita sa web des de estats units , no? ;-)) sa web te uns visitants d’allò més misteriosos. M’explicaré.
Ja fa temps q es servidor web te instal·lat un programa d’estadístiques. Per els curiosos diré q no és d’accés public per raons de seguretat , com diria en Júnior (el programent en qüestió es molt complet i donaria massa informació vostra a un possible cracker). El programa, a més de calcular les visites per dia i fer estadístiques de a quines hores se sol passejar sa gent per sa web, també te una llista de ses adreces ip de sa gent q ha visitat sa web i, el més importat, des de on l’ha visitat.
Si bé, com ja he dit, gaire bé totes les visites són de caire internacional un no s’espera rebre visites de gent de Canada, Estats Units, China, Austràlia, Hong Kong, Tailàndia, Corea del Sud o Indonèsia?? A més son visites un tant sospitoses. Perq un tio de Canada visita 75 vegades sa web sense passar de sa pagina d’inici? No tots els visitants sospitosos són de països exòtics però. També he trobat gent q, amb adreces ip espanyoles, en lloc de intentar entrar a pagines de sa web intenten executar programes de windows. Tot això me tenia “with the fly behind the ear” com diuen per aquí. Aqst tipus de visites estranyes solen ser de gent q intenta entrar al teu ordinador per veure q hi tens o per aprofitar-se de ell. Havia de fer alguna cosa. Avui de matí, per tant, m’he armat de paciència, google i un cafè amb llet i he fet un programet (script). Així he creat un fitxer amb totes les adreçes ip q he considerat dignes de bloquejar i el programa tot solet les agafa i li diu al sistema q les bloquegi. I a pastar els mals rotllos.
Per sa gent q no hagi entès res, trankils, és normal :). Això esta a la subsecció frikades de la secció neures, de recent creació (ara mateix), on hi tendran cabuda ses meves neures de caire informàtic i rolero.
Res més, moltes gracies per sa vostra paciència.