Key Speaker

Per increïble q paregui ahir vaig ver tota sa tarea. No estava bé -tot i tenir es solucionara al mateix llibre- però la vaig fer tota.
Si ho recordau m’havien triat com a key speaker (persona q proposa un tema per parlar). Si sa classe començava a les 13:30h sa musa no va aparèixer fins a les 13:00h. Es veu q aquí ses muses estan pluriempleades pq si no no arriben a final de més. Així i tot va ser un bon tema (q soc d’humil). “What do you think about same-sex marriage?” -Que pensau sobre el matrimoni de persones del mateix sexe?,per sa gent q no sap angles q encara som molts- Pensava q sa gent hi estaria més d’acord. Lo de matrimoni ho acceptaven sa meitat de sa classe, però lo de adoptar fills només ho acceptàvem un japonesa, sa profe i jo. I això q s’italià pareix gay (paraules de sa japonesa). Al final varem convençer a un parell de persones més. Però ja! Lo millor, s’argument de sa coreana: “no ho accept perq soc catòlica”. Pos fes-te budista :)!!

2 respostes a «Key Speaker»

  1. Hola! m’ha encantat l’argument de la coreana, sí, sí, demostra una capacitat de raonament bestial!
    Aíxí m’agrada que els vagis introduint temes punyents a aquesta genteta, que vegin que per aquí som, (alguns) persones compromeses
    Apa Salut

  2. M’encantaaaaa… jajaja
    En Jaume sempre pasant de conflictes i temes espinosos no?
    Que be, segur que amb el teu poder de convicció amb un altre classe els tendries a tots convençuts ( sempre que no fossin catòlics, es clar).

Els comentaris estan tancats.