Avui he anat a escoleta

Per increïble q sembli avui he estat 4 hores seguides dins una classe aprenent coses. Des de l’institut q no feina una cosa així ;-). Perq anar al bar de s’universitat no conta com a classe, no?

Vaig a classe amb 2 (un i una) xipriotes (o xipresos ?) 2 (un i una) japonesos, un turc (nekadar), una coreana (del sud, of course), un italià, una brasilera i una al·lota q no he sentit d’on era. M’empapare de angles amb accent de totes bandes.

Ses classes no han estat molt cansades hem aprés un parell de temps verbals i ens han fet xerrar de nosaltres. Classe d’angles de tota sa vida, vamos. Per lo de xerrar sa profe de speaking ens ha dit q cada dia un de nosaltres ha de preparar un tema per discutir. Endevinau a qui li ha tocat es primer :(. Pos si, a jo.

Ja se q no dona molt de temps d’aquí a demà però, algú me podria dona idees. Si no es per demà serà per sa propera vegada q segur q me torna a tocar.

Una resposta a «Avui he anat a escoleta»

  1. Hala!!! Ara em faras creure que a en Jaume que jo conec no se li ocorr un tema per xerrar?????? 😀
    tema? Que tal el conflicte grec/turc a Xipre? Segur que teniu una classe ben divertida (suposant que els teus xipriotes siguin de la zona grega 😉 !

Els comentaris estan tancats.