La vuelta al cole

Demà ja és dia primer de setembre. Per sa gent del 1er món setembre és un mes on començen moltes coses. Per els mes joves comencen ses classes, els professors comencen a fer feina (d’aquella manera) i Salvat, Planeta i companyia comencen a bombardejar-nos amb tot de cursos i col·leccions del tipus “condones del mundo en miniatura”. Col·leccions q, per cert, començam i poques vegades som capaços d’acabar.
A jo també m’ha tocat començar coses el mes de setembre. Ahir vaig anar a apuntar-me a una escola d’idiomes q es diu Cambridge School. Vaig fer un examen d’ingrés i tot. Tenint com a darrera nota de referència es meu 2 d’angles de selectivitat de fa 10 anys va anar força be (nivell 4 , ves tu a saber q vol dir això)
Com moltes de les coses q es començen per setembre, però, aqsta serà una cosa q no podré acabar. El curs durarà un mes i jo seré a Mallorca de dia 26 de setembre a dia 5 d’octubre. El q vol dir q em perdré el final de curs.
Ja ho sabeu, esper q no vos amagueu davall ses pedres quan vengui. I a veure si amb una mica de sort cauen un o dos sopars ;). Sinó a lo millor els faré caure jo. Ja vos aniré dient coses.

4 respostes a «La vuelta al cole»

  1. Sí, sí, els professors i els mestres (no ens oblideu!) comencen a fer feina… els que en tenen!!!! M’estic mossegant les ungles esperant que obrin les llistes, que encara no sé ni que vol dir això. Crec que quan acabam la carrera ens haurien de fer un curset intensiu de “què-fer-quan-has-acabat-la-carrera”. Estaria MOLT bé. Per cert, Jaume, qui o què són els “consimudors”? Per si no te n’havies adonat, mira a la dreta de la pantalla i llegeix… je, je.

  2. Ja ho he canviat. Moltes gracies. També deia seCibilització. Supos q sent mestre per partida doble també estas nirviosa per partida doble ;).

  3. Nivell 4 d’anglès?, perque després diguin que jugar a Magic no serveix per res (encara que possiblement hi havia 10 nivells 😛 )

    Pd: setembre, un mes menys per acabar sa feina 🙂 aaahhh sa feina, no pots viure sense ella (excepte 4 sortats) i no pots viure amb ella (excepte, excepte…..ara no se m’ocurreix ningú tan animal)

  4. Be Jaumet tu ja saps que aquí t’esperam amb sos braços oberts, que t’anyoram molt.
    Així que no siguis tu que t’escaquetgis de veurer-nos a noltros.

Els comentaris estan tancats.