Despertau!!!

Per lo q he llegit per sa xarxa en Júnior en torna a fer de ses seves. Llegesc a Europa Press q el Govern d’EE UU vol suprimir les referències als Objectius de Desenvolupament del Mileni del esborranyt de la declaració final de l’Assemblea General de la ONU.
Per aqst motiu les ONGs preparen mobilitzacions els dies abans de sa Cimera Mundial que te lloc del dia 14 al 16 de setembre. A Espanya pareix q serà dia 10 de setembre. Aquí, q ho tendrem just davant (o a sa feina mateixa 😉 ), crec q ses coses pinten per dia 14.
Ja ho sabeu. Treis sa pols a els nostre recordatori de noces – la banda blanca, no el boli, q ja sabem q en feis bon us – i lluitau perq al manco no es perdi el q ha costat tant aconseguir.
Despertaaaaaaauuuu

4 respostes a «Despertau!!!»

 1. Hola a tothom… me direu tocapilotes, però per què cap dels 8 objectius fa referència a la guerra?

  A part d’això, els trob raonables i potser me manifesti…

  Per cert, Jaume, pots penjar ses fotos de sa despedida conjunta de solters, te donc permís 😛

 2. Hola hola!!! Avui he sabut la vostra adreça, així qu he decidit escriure-us. Enguany estaré per Mallorca, tot l’any, l’institut de Son ferrer, ja veurem què tal va tot. Veig que estau prou integrats per aquí, així m’agrada, a partir d’ara miraré les vostres històries sovint.
  Salut

 3. Aqst potser… Estic d’acord q els objectius no són tot lo bons q podrien ser. Però al manco és alguna cosa. Tenint en compte q hi han d’estar d’acord molts de països alhora.
  Jo també vull q tot el món faci passes endavant. El q no esn podem permetre de cap manera es fer passes cap enrere. O ens estam aburgesant??
  Si no voleu fer això per els altres feis-ho per vosaltres. Manco pobresa vol dir més pau (o com diuen aqi seguretat).

  P.S.:Les fotos del comiat no es publicaran al web. Ses meves exalumnes es passejen per aqi.

 4. Jajaja, ara m diras k tens vergonya, Jaumeee! Tu sí que t’estàs aburgesant!

  Es problema q veig en els objectius és que si segueixen aquests conflictes armats, ja podem dir que no hagi pobresa al món, que segurirà havent.

  Aleee deu.

Els comentaris estan tancats.