Homeland Security Garden

Avui és -era perq ja es molt tard- diumenge. Com cada diumenge na mercè i jo hem fet una excursió. Avui a tocava Tribeca. Al final però no se si estaiem a tribeca o no (no soc l’homeGPS) hem acabat al World Financial Center. Incís: aqts americans a tot li posen “World”, com si el món fos seu! o si? Final d’incís. A dins l’edifici hem anat a una zona q es deia Winter Garden.
Allà hi havia una exposició de una tal Changjin-Lee anomenada Homeland Security Garden. L’autora d’aqsta exposició va fer una investigació sobre les coses q feien sentir a sa gent segura després de l’11-s.
L’exposició era una conjunt de capsetes de metacrilat amb idees, objectes o coses q representen objectes a dintre: fotos de mascotes, doblers, cartes, condons (de la marca trojan. Algun informàtic ha agafar l’acudit?), telèfons mòbils,… Entre capsa i capsa i mirades per intentar entendre el q l’autor volia representar he descobert una de les capses q ha copejat la meva sensibilitat de manera esfereïdora. A aqsta capsa hi havia un component d’un Mac i una imatge d’un pingüí (Es Pingüí!) q duia sotaimpres Debian. Si senyor! Això és un artistasso!! Bravo, bravo. M’ha arribat al cor :'(.
A partir d’avui miraré s’art d’una altra manera, vos ho jur. O no? 😉

Una resposta a «Homeland Security Garden»

  1. Jo de moment ha agafat la imatge de la capsa amb l’equip de destil·lació (i altres estris de laboratori) i me l’he posat com a fons de l’escriptori ;)….

Els comentaris estan tancats.