Cultura americana.

Na Mercè ja vos va comentar q llegia unes tires còmiques quan s’avorria de fer feina. S’altre dia sa tira còmica tractava un tema molt interessant com podeu veure aquí.
Ses coses aquí duen unes etiquetes molt grosses q diuen coses molt obvies. Es nostre secador du una ferretina de allò més molesta al cable de grandària extra gegant.Diu “No el tiris dins sa banyera plena d’aigua quan estigui enxufat”. Jolín amb ses ganes q en tenia… Aqts han vist massa pel·licules (sobretot de ses seves).
Per altra banda després de veure es seu president xerrar per sa tele s’entenen millor aquestes coses. El q s’ha de fer per un president!
Vos deixaré jugar amb el meu Mister Potato-Darth Vaider si me deis quins missatges estúpids q possarieu als aparells den Bush júnior.

5 respostes a «Cultura americana.»

 1. jajajaja
  Déu!!! Doncs ara amteix no tenc ni idea de quina informació tan esencial i poc obvia posaria en un aparell… però m’ha agradat molt saber aquestes coses, no tornare a veure els americans com persones normals.

  Per cert: llàstima de ses tires còmiques, però no les se llegir (si que puc, però no les entenc) es que Jaume ho has de comrpendre… jo no tenc es teu super nivell 4 d’angles.

 2. Jajajaja!!!
  Ara amteix no tenc cap cosa esencial ni increiblement obvia que posaria en una etiqueta, però per Déu que no torn veure als americans com persones normals.

  Llàstima de ses tires còmiques, es que no le spuc lelgir ( bé si que les puc llegir, però no les antenc), es que Jaume ho has de comprendre jo no tenc es teu super nivell 4 d’angles. Ja te raó en Pedro això de llegir cartes de magic… saps quina cultura que dona, tendré que practicar més amb ses cartetes.

 3. M’he colat molt, com podeu comprovar vaig pensar que es missatge no s’havia penjat i en vaig fer un de semblats, perque vaig dir jooooo ja qu em’havia inspirat.

  Aquesta aclaració es per sa gent que no me coneix: que no soc tonta, es que es meu ordenador no es du be amb jo.

Els comentaris estan tancats.