No se si enyorar-me

Primer de tot Molts d’anys a tots es Tomeus i Tolitas(MOLTDANYSTOLITAAAA!).
Aquí no se nota gaire això de Sant Bartomeu. Sa gent sa comporta exactament igual que els altres dies: t’empeny per es carrer i te mira en cara rara ses teves superxules sabates camper(que hi farem si només saben dur mocassins i esportives). Amb lo bé q estava jo per Inca…
Per altra banda avui mirant sa premsa internacional, i.e. Balears on-line, me trobat això http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?2538+3+146607 i m’ho he pensat millor. No se si enyorar-me (o “echar de menys” Inca com diria alguna alumna meva) o desitjar q trobeu alguna raó per sortir d’Inca durant una bona temporada (De fet na Mercè es va treure ses oposicions per evitar ses obres).

A veure Inquers (Tan de naixement com residents) Per un hotdog de sa 5th Ave: Motius per quedar-se a Inca durant ses obres o contau-mos q feis per sobreviure a Inca.

Una resposta a «No se si enyorar-me»

  1. Que monos que me felicitau es sant a sa pàgina ofial!! jajaja
    Aquí m’han dit que st Bartomeu es va notar, però com ja sabeu jo no hi era, estaba perduda per una illa canaria, molt xula per cert si te graden ses figues de moro i es dragons de 0.60 metres.
    Si l’any que ve hi som fare es pensament de convidar-vos a una super torrada.

    Contestant a la pregunta, no, no hi ha cap motiu valit per voler quedar a Inca durant ses obres, si jo acab de tornar i encara duc es cabells drets ( tendre que agafar gel i secador d’aquests que no es tiren dins ses banyeres).

Els comentaris estan tancats.