Avui ha vengut sa al.lota q fa net

Inauguraré avui una nova secció q normalmet escriuré jo, en Jaume. Identificareu facilment quan escric jo perque: el text estarà ple de errors ortogràfics, gramaticals i d’estil (al manco fins q na mercè ho revisi 😉 (T’estim Mercè)); hi haura moltes més tonteries escrites i vos faran manco gracia; i sortira es meu nom com autor.

Avui ha vengut per primera vegada sa al·lota de fer net i a casa fa molt bona oloreta. A part de això estic moooolt cansadet. I és q q te treguin de ca teva durant 4 hores i mitja cansa molt. Sobretot de pensar coses per fer.

El primer ha estat facil, he dinat amb na Mercè a sa ONU -comomoloconmipasedeacompanyante- , i he vist es seu despatx. I després…? pos de les 3 fins a les 5 i mitja he caminat per es poble. SERÉ ANIMAL!! Algú te idees per fer a aqstes hores mortals. S’acepte qalsevol tipus d’idees. Gracies

6 respostes a «Avui ha vengut sa al.lota q fa net»

 1. Estic mooolt contenta de que vos vagi bé i que ja estigueu instal·lats. Això de sa web és fantàstic. Vaig anar a Mallorca sa setmana passada i va ser un rollo!!! No és lo mateix sense vosaltres, ja ho sabeu. I no ho dic per dir.
  Ja m’he guardat un parell de fotos d’aquestes que heu penjat. Me fan molta ilu.
  Jo seguesc igual. No crec que vengui a veure-vos a “Manjàtan

 2. Jo et propòs practicar un esport de risc….
  Agafes una guia turística no molt actualitzada i et paseges pel poble demanant a on són aquests dos edificis tant alts que apareixen a la portada, que no els has pogut trobar de cap manera… Si t’agrada més encara el risc, igual pots comprar qualque “hot-dog” al típic carrito davant els jutjats….
  Igual sembla que he escrit dois només perquè volia participar de la wep i no sabia que dir, i igual si vos ho sembla serà que és ben cert….
  Cuidau-vos.

 3. No m’he pogut resistir, tercer frontera… 🙂
  Jo trob que t’hauríes d’integrar amb la societat que t’envolta: compra’t uns patins en línia, amb casc inclós, això sí, que mai es sap, i… a patinar per central park (és el que fan a les pelis, no?)… Per cert… has dut a NY la gorra dels bulls? ;D

  Molts de besos a tots dos!

 4. I aqui arriba la cuarta frontera, jajaja.
  Estic contenta de que vos vagui tot be amb els “Gringos”.
  Has provat d’anar a contar quants restaurants xinesos hi ha a Nova York ?
  Qui sap de segur que estarias entretingut un parell de dies. Per cert saps que alla a Manhattan hi ha l’amic de na Johanna, si vols et donc el seu mail. No tens mes que demanar. Per cert el meu es marivictori@hotmail.com.
  Petonets Victòria i Auba. En Dani et dona una aferrada de ma pq com diu ell res de m….

 5. Com pots dir que no trobes res a fer a New York??? Hi ha mil coses a veure i a fer…et pots ficar a un museu, anar a correr per central park, anar a sa platja (que amb metro pots arribar, te lo digo yo)… bé i moltíssimes més coses però si no no acabaria mai…
  besos als dos!
  macu

Els comentaris estan tancats.